woensdag 23 april 2014

Hallo Allemaal,

Vandaag mag ik voor de allereerste keer een projectje plaatsen voor het DSCC. Om eerlijk te zijn vind ik het best spannend maar hoop dat jullie het leuk vinden.

Iedereen kent wel de tissue doos die vaak gebruikt wordt maar er niet altijd even leuk uitziet ik heb er daarom een soort doosje omheen gemaakt.




Het doosje heb ik gemaakt van prachtig Pion papier. Eronder heb ik als basis Cardstock gebruikt om het geheel wat stevigheid te geven.
Eigenlijk is het geen doosje want er zit geen bodem in  waardoor je de houder over de tissue doos kunt zetten en wanneer deze leeg is schuif je de houder weer over een nieuwe doos.
Op de bovenkant van de houder heb ik met een  Nestabillitie een gat gestanst en deze afgewerkt met een mooi elastisch kantje.

De bovenrandjes van de houder zijn versierd met een parelketting.
Ik heb er wat Magnolia vlinders op gemaakt versierd met een paar plakparels. Ook heb ik van lichtgewicht klei een bloem gemaakt en deze gekleurd met Copics.




De stempels op de voorkant zijn van Papermania en deze heb ik eveneens gekleurd met Copics.
Het was erg leuk om te maken en vind het leuk dat ik dit jullie mag laten zien.

Creatieve groetjes José

6 opmerkingen:

  1. Wauwwww, wat ziet dit er geweldig uit zeg en wat een supergaaf idee......leuk dat je dit als projectje hebt gemaakt, ik denk dat er velen dit zullen opslaan om ook eens te maken. Supergaaf!
    Liefs van Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je eerste project is super leuk geworden, José. Ben benieuwd wat je ons nog meer laat zien.....
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh wat gaaf zeg!!! Nou je bent echt goed bezig!! Prachtig papier mooi ingekleurd en mooi versierd!!!

    Go Girl!!
    Groetjes Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi zeg, en zo heb jij een saaie tissuedoos wel omgetoverd tot een waar sieraad. Mijn complimenten! Ook je andere projectjes zijn een plezier om naar te kijken. Wat een creativiteit en ik kom graag hier zo nu en dan eens kijken naar je mooie werk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk José. Ziet er heel goed uit. Ik wens je heel veel leuke creaties.

    BeantwoordenVerwijderen