vrijdag 21 februari 2014

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik een kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor een lieve vriendin. Ik vond het leuk om eens een kaartje te kunnen maken om haar te bedanken voor alles wat ze voor mij doet.

Zelf maakt Mary Bollen altijd de mooiste creaties dus was het een uitdaging om een kaart voor haar te maken. Dankzij haar wordt mijn kleurwerk steeds beter want ik moet toegeven dat ik het soms nog erg lastig vind. Met al haar tips en adviezen kom ik een heel eind dus reden genoeg om haar te bedanken!!


Ik heb een easelkaart voor haar gemaakt omdat ik vind dat ik daar net iets meer mee kan. Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden en ik zou het fijn vinden als je een reactie achter zou willen laten!

Een heel fijn weekend.

Groetjes José


7 opmerkingen:

 1. Hoi hoi Lieve Jose,

  nogmaals dank je wel hoor, de kaart staat hier te pronken en in het echt is hij nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel mooier!
  Enne....helpen doen dinnetjes elkaar hoor, dat is normaal, echt waar!
  Liefs,

  Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij was idd in t echt nog mooier! leuk dat ie bij mary een mooi plekje heeft gekregen en ze er zo dankbaar voor is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige kaart, geweldige die oker gele kleur, zie je niet vaak maar wat mooi. top hoor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Nel, de kleurkeuze was van Alfons omdat ik erg vaak rose en blauw kleur vond hij dat het nu maar eens een andere kleur moest zijn en met goede raad van Mary is het ook gelukt!!

   Verwijderen